Biologische hondenbrokken

Als leverancier van de juiste voeding voor honden, staan wij garant voor de natuurlijke brok die wij leveren. Wij vinden het enorm belangrijk dat honden gezond leven en de juiste brok krijgen. Het is met name belangrijk dat de gezondheid van de hond voorop staat en hiermee ook een lang leven bij ons mogen blijven.

Al onze brokken zijn door een gespecialiseerde voedingsdeskundige nauw samengesteld. Hiermee hebben we de juiste kennis van wat een brok met een hond doet. Onze fabriek die de brokken produceert is gevestigd in het noorden van Italie. Om de brok te voorzien van de juiste ingrediënten heeft deze fabriek door heel Italië heen verschillende fabrieken/bedrijven staan waar ze hun ingrediënten maken.

Om maar een voorbeeld te noemen: Zo komt uit Sicilië o.a. de verse sap van wortelen, de bessen en de rode sinaasappelen. Wat zorgt voor de ontgiftende werking voor de nieren en met een bron van natuurlijke antioxidanten. Met de natuurlijke bron van glucosamine dat wordt onttrokken uit schaaldieren (de garnaal). 

Waarom biologische hondenbrokken?

We vinden het steeds belangrijker dat onze trouwe viervoeter ook gezonde voeding krijgt. Waarom we biologische hondenbrokken willen hangt natuurlijk ook af van wat jij belangrijk vindt voor je hond. Maar niet alleen jij vindt het belangrijk dat je hond goede voeding krijgt, wij vinden het ook belangrijk dat jij voor je hond de juiste voeding wilt kiezen. Tenslotte zijn ze afhankelijk van hun baasje wat die voorschotelt. Als je uiteindelijk voor biologische hondenbrokken gaat, betekent het ook dat je bewust bent geworden van wat voeding bij je hond doet. Niet alleen voor onszelf is gezonde voeding belangrijk maar ook voor onze dieren is gezonde voeding belangrijk. We zijn er ook van bewust dat je bij de juiste keuze de hond ermee een plezier doet. Hiermee kan het voor de hond een belangrijke bron zijn, wanneer de hond niet in balans is. Door ons meer te verdiepen in de voeding en meer te weten te komen over wat er allemaal in een natuurlijke of biologische hondenbrok zit, kunnen we de juiste brok aan ons dier geven. 

Wanneer een hond niet helemaal in balans is en hierdoor een probleem heeft is het belangrijk om te weten wat het kan zijn. Door erachter te komen waardoor het dier uit balans is, kunnen we aan de hand van de juiste brok het weer in balans krijgen. Zo kunnen we al een onderscheid maken in o.a.

  • een brok voor hond met huid- en/of vachtproblemen
  • een brok voor hond met maag- en/of darmproblemen
  • een brok voor hond met nierproblemen
  • een brok voor hond met overgewicht
  • een brok voor de oudere hond
  • een brok voor de opgroeiende hond
  • een brok voor de zeer grote honden en die op moeten passen dat ze niet te hard groeien
  • een brok dat glutenvrij is

Zo kunnen we nog meer onder de loep nemen en hiermee kunnen we de juiste brok voorstellen.

Door de komst van biologische hondenbrokken en de natuurlijke brokken zijn we ons meer en meer bewust van dierenvoeding. We willen immers dat we lang kunnen genieten van onze viervoeters. 

Met de grote passie voor onze hond (en natuurlijk ook de kat) vinden wij, maar ook onze fabrikant het enorm belangrijk dat we weten wat we aan de hond en kat geven. Om hiermee bewust om te gaan is onze fabrikant een groot succes in het produceren van de juiste uitgebalanceerde diervoeding. 

Onze fabriek voor dierenvoeding is gevestigd in het noorden van Italië. Maar niet alleen dierenvoeding is voor hun belangrijk, ook het gezonde leven voor de mens is belangrijk. Daarmee heeft onze fabrikant door heel Italie een aantal bedrijven zitten die o.a. de ingrediënten zelf bouwen/verbouwen dat gebruikt wordt voor ons als mens. Zij produceren al het goede voor ons als mens en omdat ze dat zelf in de hand hebben, gebruiken zij dezelfde gezonde ingrediënten ook voor de brokken voor hond en kat. Al hun natuurlijke grondstoffen is zowel voor de mens als dier geschikt en met diezelfde natuurlijke grondstoffen wordt dit in de brok verwerkt.

De fabrikant heeft daarom 2 keurmerken:

  • Gecertificeerd 9001
  • Gecertificeerd 22000

Welke hondenbrok voor mijn hond?

Tegenwoordig is er steeds meer wat te zeggen over hondenbrokken. In Nederland hebben we enorm veel merken en is het erg moeilijk voor de klant welke voeding ze het beste kunnen nemen voor hun hond. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren over onze voeding. 

Belangrijk is om ervoor te zorgen dat jouw hond de juiste brok krijgt. Zoals je hebt kunnen lezen willen wij een hoge kwaliteit brok leveren, en willen wij dat iedere hond en kat dit kan ontvangen. Ons assortiment heeft voor iedere hond en kat wat wils. Of de hond nou alles kan en mag eten, of de hond een speciale brok moet hebben, of de kat alles kan en mag eten of de kat een speciale brok moet hebben, we hebben het allemaal. 

Een bijpassende brok voor hond en kat is bij ons te vinden. Wanneer je het zelf niet kunt vinden binnen onze webshop, omdat je de brok nog niet kent, maar wel achter onze visie staat en graag 1 van onze brok zou willen proberen, dan helpen we je graag met het zoeken naar de juiste brok met de juiste balans voor jouw hond of kat.

Neem gerust een kijkje in onze webshop, je kunt ook via de chat vragen stellen of stuur een mailtje om je verder te helpen.

We hebben van een aantal producten proefzakjes, dus we kunnen hiermee kijken of de brok ook lekker gevonden wordt door je hond of kat.

Volg ons op Facebook