Dierenvoeding vol gezondheid helpt ACE Charity organisatie

 

Dierenvoeding vol gezondheid

Dierenvoeding vol gezondheid is importeur van gezonde, natuurlijke honden- en kattenvoeding. Met trots werken wij alweer 10 jaar samen met een Italiaans fabrikant aan het leveren van zeer gezonde 100% natuurlijk en biologische brokken.

 

De fabriek beschikt over zeer modern machines en middelen, waarmee ze brokken op hoge kwaliteit produceren. Dit werkt heel nauw samen en is zeer belangrijk om de overheerlijke brokken te maken.

Ze hebben verschillende lijnen geproduceerd, waarvan wij deze ook in Nederland, België en Duitsland onder de aandacht brengen. Degene die inmiddels al de lijnen, waaronder Alleva, kennen zullen dit ook positief kunnen invullen. De brok zit vol met de juiste vitamines en mineralen en de verhouding voor het maken van de juiste brok is zeer professioneel afgestemd. Hiermee is er voor elke hond een geschikte brok gecreëerd. Door de hoge percentage aan vlees in de brok, wordt de brok met aromatische geur door de hond zeer positief ontvangen. Ze zijn er dol op.

 

Ook voor de kat hebben ze een speciale lijn gecreëerd en is er voor iedere kat wat lekkers. Ze hebben een basisbrok voor de kat zonder problemen, maar voor de kat die iets meer zorg nodig heeft is er een speciale brok.


Deskundig advies

Wij zijn zeer trots om dit met iedereen te mogen delen, wij vinden de keus voor de hond en kat wat betreft voeding enorm belangrijk. Wij gaan dan ook een stapje verder en verkopen niet alleen de brokken, maar wij zijn altijd geïnteresseerd in de klanten met hun trouwe viervoeters. Wij vragen altijd aan de klant naar de hond of kat, welke leeftijd, welke problemen ze hebben (als die er zijn) om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het dier. Als we deze informatie hebben verzameld weten we heel goed welke brok er geschikt is. Deze manier van werken geven wij door aan al onze verkooppunten. Al onze verkooppunten zijn hiermee gespecialiseerde punten en kunnen goed advies geven.
Dankzij de goede en nauwe samenwerking met onze fabriek, kunnen wij altijd terecht met de eventuele gecompliceerde vragen, omdat bij de fabriek ook een voedingsdeskundige (doctorandus) zit die ons op de gecompliceerde vragen antwoord kan geven.

 

Samenwerking ACE Charity

In Nederland zijn er veel gezinnen die huisdieren hebben, zoals honden en katten. Gelukkig gaan wij over het algemeen goed met ons dier om. Wij vinden dat daar ook goede voeding bij hoort. Jammer genoeg hebben we in Europa veel landen, waar ze over het algemeen NIET goed met hun dier om gaan en is er veel dierenleed. De organisatie ACE Charity kan u hier alles over vertellen hoe het er in Spanje aan toegaat. Wij van Dierenvoeding vol gezondheid samen met ACE Charity vinden dat ook de honden en katten die jammer genoeg niet voor vol worden aangezien en opgevangen worden door ACE Charity in Spanje een beter leven zouden moeten hebben. Helaas tot op de dag van vandaag wordt er te weinig aandacht aanbesteed in Spanje over deze arme beestjes. De Organisatie ACE Charity zet zich meer dan 100% voor in om zoveel mogelijk te helpen en de opgevangen dieren een tweede leven te geven waar de hondjes en katjes wel gewaardeerd zullen worden.

 

Na hun verhaal te hebben gehoord, heeft Dierenvoeding vol gezondheid ervoor gekozen om hun een handje te helpen. Wat heel veel geld kost en zeker als je zoveel honden en katten hebt in je opvang, is wat ook iedere dag weer terug komt. En dat is uiteraard voer. Er moet elke dag weer gevoed worden. 1 van de belangrijkste behoeftes die het dier nodig heeft.

 

Wij, van Dierenvoeding vol gezondheid, vinden het belangrijk dat deze Organisatie zich niet meer hoeft te bekommeren om de voeding. Wat zou het toch mooi zijn als we hiermee elkaar kunnen helpen.

 

Wat iedereen wel weet en wat ook belangrijk is voor onze eigen dieren, is dat men goede en gezonde voeding kan geven aan je dier. Want een dier dat de juiste voeding krijgt is een gezellige, vrolijke en tevreden hond of kat en dat willen we allemaal.

 

Doneer geld, zonder extra kosten

Ook onze honden in Nederland hebben gezonde voeding nodig. Door Alleva Plus Glutenvrij te kopen, zouden we hiermee deze Organisatie blijvend kunnen helpen.

Door ons product te kopen, doneert men elke keer € 4,95 ACE Charity. Wanneer ze een buffer hebben opgebouwd, kunnen zij elke maand genoeg voer inkopen, om de hondjes en katjes in Spanje weer een boost te geven en weer gezond, vrolijk en naar tevredenheid op te knappen.

 

Alleva Plus Glutenvrij

Alleva Plus Glutenvrij is de juiste voeding voor uw hond. Deze voeding is voor iedere hond geschikt. Of uw hond nou wel of geen allergie heeft, dat maakt niet uit. Iedereen weet dat een hond niet echt gluten nodig heeft, dus waarom zouden we dan niet meteen een goed product aanschaffen.
Dierenvoeding vol gezondheid heeft daarom een keuze gemaakt uit hun eigen assortiment met welke producten geschikt is voor iedere hond. Hieronder ziet u 3 producten die zeker voor iedere hond geschikt is.

 

 

Alleva Plus Glutenvrij Beef

Alleva Plus Glutenvrij Chicken

Alleva Plus Glutenvrij Duck

Rund, rijst en aardappel - darmproblemen - glutenvrij 

Kip, zalm en rijst - gevoelige darmen - glutenvrij

Eend, rijst & aardappel - darmproblemen - glutenvrij

€ 35,00 +  € 4,95 = 39,95

€ 35,00 +  € 4,95 =  39,95

€ 35,00 +  € 4,95 = 39,95

 


Donatie

U koopt een product voor € 39,95 en hiermee doneert u € 4,95. U ziet het kost u niks extra’s en Op onze webshop www.dierenvoedingvolgezondheid.nl kun je ook zien dat het normaal € 39,95 is.

Onze klanten kunnen dus nu ook een keuze maken door ACE Charity te doneren.

Wij hopen hiermee een blijvende bron te worden voor hun, zodat wij de hondjes en katjes hiermee kunnen helpen, want daar gaat het tenslotte toch om, want deze lieve trouwe viervoeters zijn zo afhankelijk van ons. En je krijgt er zoveel liefde voor terug.

 

Geef ook om deze dieren, door een zak gezonde voeding te kopen! Steun op deze manier, want het is het waard!

Volg ons op Facebook